Outotec

outotec-logo (1).png

Outotec tillhandahåller ledande tekniska lösningar och service för en hållbar användning av jordens naturtillgångar. Som den globala ledaren i processteknologi för mineraler och metaller, har Outotec under årtionden utvecklat flera banbrytande teknologier. Företaget erbjuder även innovativa lösningar för industriell vattenrening, användning av alternativa energikällor och den kemiska industrin. Outotec är börsnoterat på NASDAQ OMX Helsinki.

På Outotec brinner vi för att skapa innovativa och hållbara lösningar som uppfyller världens växande behov av naturresurser. Vi kommer ständigt i kontakt med nya marknader och affärsområden, vilket skapar intressanta förutsättningar både för personlig och professionell utveckling i vår multinationella arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig? På Outotec välkomnas du av motiverade och engagerade kollegor som arbetar mot gemensamma mål. Ingen dag är den andra lik och du kommer få en väldigt spännande och utvecklande karriär med variation i arbetet och mycket nätverkande i ett internationellt starkt bolag. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.


Antal anställda
(Skellefteå)

Snittålder
(År)

Könsfördelning
(Kvinnor / män)