Skellefteå - Bästa arbetsgivarna i IT-branschen

 

En god arbetsmiljö, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter och balans mellan jobb och fritid. 
Nu har allt fler företag koll på vad som krävs för att locka framtidens medarbetare. 
Här är några av Skellefteås bästa arbetsgivare inom industri. 

Trenden är tydlig. De företag som lyckas locka, behålla och utveckla rätt medarbetare går bättre än andra. Och många företag i Skellefteå har förstått vad som behövs för att attrahera duktig personal. 

– De vet att potentiella medarbetare intresserar sig mer för företaget som arbetsgivare, snarare än det enstaka jobb de erbjuder. Därför är det mycket viktigt att visa hur man är som företag än bara vilka tjänster som är lediga, säger Albin Mannberg, vd på PreOption. 

Preoption.se har snabbt blivit en av Skellefteås största digitala samlingsplatser för arbetstagare och lokala arbetsgivare. 
– Vi hjälper företag att marknadsföra hela sin profil – vad man står för, har för värderingar och vad man erbjuder sina anställda. 

Enligt undersökningar efterfrågar arbetstagare helst en god arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter, trygghet, balans mellan jobb och fritid och bra lön och förmåner. Något som många företag i Skellefteå har, men som de inte alltid marknadsför fullt ut.
– För att attrahera rätt kompetens behöver företag först kunna erbjuda vad som efterfrågas av arbetstagare – och sedan skylta med det. PreOption samarbetar enbart med företag som inser allvaret och vill verka som attraktiva arbetsgivare. Här tar vi steget tillsammans och arbetar mot en stabil framtid.

Här är Skellefteås bästa arbetsgivare i IT-branschenHär kan du förena ditt arbete med familj eller andra intressen. Vi erbjuder flexibla arbetssätt och verktyg för att göra det möjligt.

Läs mer om Tieto här.Hos oss arbetar du i en kreativ och omväxlande miljö med många olika roller i organisationen; konsulter, säljare, utvecklare, support, dokumentation mm.

Läs mer om Bizview här.Ricoh IT Partner erbjuder arbete i teknikens framkant och utveckling tillsammans med några av de bästa.

Läs mer om Ricoh IT Partner här.Här har du en lysande möjlighet att ta plats i ett framtidsföretag med ett starkt varumärke som växer på många marknader – både i Sverige och internationellt!

Läs mer om Elecosoft här.
Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Läs mer om Atea här.
The company believes it has the most fun office environment in Norrland as the premises are filled with pin ball machines, gaming consoles and other entertainment to give its employees a space where they feel comfortable and at home.

Läs mer om Nuiteq här.Du kanske även gillar


Du som är intresserad av lokala möjligheter kan prenumerera på yrkeskategorier och arbetsgivare som är skräddarsydda för dig. Svara på fem frågor så hör vi av oss via mejl när vi hittar lediga jobb som matchar dig.Albin Mannberg