Skellefteå - Bästa arbetsgivarna inom industribranschen

 

En god arbetsmiljö, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter och balans mellan jobb och fritid. 
Nu har allt fler företag koll på vad som krävs för att locka framtidens medarbetare. 
Här är några av Skellefteås bästa arbetsgivare inom industri. 

Trenden är tydlig. De företag som lyckas locka, behålla och utveckla rätt medarbetare går bättre än andra. Och många företag i Skellefteå har förstått vad som behövs för att attrahera duktig personal. 

– De vet att potentiella medarbetare intresserar sig mer för företaget som arbetsgivare, snarare än det enstaka jobb de erbjuder. Därför är det mycket viktigt att visa hur man är som företag än bara vilka tjänster som är lediga, säger Albin Mannberg, vd på PreOption. 

Preoption.se har snabbt blivit en av Skellefteås största digitala samlingsplatser för arbetstagare och lokala arbetsgivare. 
– Vi hjälper företag att marknadsföra hela sin profil – vad man står för, har för värderingar och vad man erbjuder sina anställda. 

Enligt undersökningar efterfrågar arbetstagare helst en god arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter, trygghet, balans mellan jobb och fritid och bra lön och förmåner. Något som många företag i Skellefteå har, men som de inte alltid marknadsför fullt ut.
– För att attrahera rätt kompetens behöver företag först kunna erbjuda vad som efterfrågas av arbetstagare – och sedan skylta med det. PreOption samarbetar enbart med företag som inser allvaret och vill verka som attraktiva arbetsgivare. Här tar vi steget tillsammans och arbetar mot en stabil framtid.

Här är Skellefteås bästa arbetsgivare inom industribranschen

 

Underhållteknik Nord AB är ett fantastiskt företag att arbeta på eftersom här både utmanas och utvecklas jag.
- Caroline, medarbetare hos Underhållsteknik Nord

Läs mer om Underhållsteknik Nord här.

logo (1).png

Plastex har god förståelse för hur vi på ‘‘golvet’’ arbetar och vad som krävs för att vi ska känna oss delaktiga. Det blir en bra kontakt och goda relationer.
- Frasse, operatörssupport hos Plastex

Läs mer om Plastex här.
Jag går till jobbet varje dag och är nöjd eftersom jag vet att jag har jättebra utvecklingsmöjligheter här. Jag menar, alla vill väl utvecklas?

- Kerstin, Inköpare hos Specma Component

Läs mer om Specma Component här.Hos Ambra får jag arbeta mycket varierat med olika arbetsuppgifter. Det trivs jag med!

- Mikael, mekchef hos Ambra AB

Läs mer om Ambra AB här.
Hos oss ställs det alltid höga krav för att leverera god service till våra kunder, det innebär ett intressant och utmanande arbete. Som det ska vara!
- Mattias, Inköpare hos Lundberg Hymas

Läs mer om Lundberg Hymas här.

 

Stor frihet som kommer med lika stort ansvar i kombination med grymma arbetskamrater där många är relativt nya och unga vilket ger ny energi till företaget.
- Mattias, medarbetare hos Fumex.

Läs mer om Fumex här.


Du som är intresserad av lokala möjligheter kan prenumerera på yrkeskategorier och arbetsgivare som är skräddarsydda för dig. Svara på fem frågor så hör vi av oss via mejl när vi hittar lediga jobb som matchar dig.

 
Albin Mannberg