Teknikbranschen behöver dig!

 

Att jobba inom teknikbranschen är ett spännande karriärval. Det finns en massa olika vägar att ta, samtidigt är företag i stort behov av kompetent arbetskraft. Skellefteå är inget undantag.

När du jobbar inom teknikbranschen kan du jobba med en massa olika saker. Nedanför kan du se vilka jobb som finns lediga just nu och den fylls på och byts ut hela tiden. Exempel på jobb som finns är ”Byggnadskonstruktör” och ”Servicetekniker för tandvårdsutrustning, det visar vilken bredd det finns!

Bor du i Skellefteå? Om du gör det har du tur. Gör du inte det borde du flytta dit. I Skellefteå finns nämligen otroligt stora möjligheter att jobba inom teknikbranschen. Företagen har hög kvalitet och kompetens, flera av de är världsledande på sina områden. Ett exempel är Alimak som bland annat installerat hissar i Eiffeltornet.

Här kan du se vilka företag som finns inom teknikbranschen. Har du inte sökt jobb än, gör det nu!

För dig som är sugen på ett nytt jobb kan du connecta med PreOption. Då får du en prenumeration på lediga tjänster och arbetsgivare som är skräddarsydda för dig. Svara på fem frågor när du registrerar dig så hör vi av oss via mejl när vi hittar din match.

 
Albin Mannberg