5 eftertraktade teknik-jobb i Skellefteå

Intresserad av teknik och ett roligt jobb? 
Då har du kommit helt rätt. 
Spana in de här tjänsterna och ansök redan i dag. 

Konstruktör, patentkonsult eller projektadministratör. Det är bara några av många lediga tjänster inom teknikbranschen som finns ute just nu på preoption.se. För den som har kompetensen och viljan finns en väldigt ljus framtid.

– Det är en häftig bransch som bjuder på väldigt spännande arbetsuppgifter. Det är oftast goda arbetsförhållanden och bra lön samtidigt som du många gånger får jobba med framtidens teknik och utvecklas mycket, säger Albin Mannberg, vd på PreOption.  

Så, vad väntar du på? Ta chansen redan i dag. 

IMG_0172.JPG

För dig som är sugen på ett nytt jobb kan du connecta med PreOption. Då får du en prenumeration på lediga tjänster och arbetsgivare som är skräddarsydda för dig. Svara på fem frågor när du registrerar dig så hör vi av oss via mejl när vi hittar din match.

Albin Mannberg