Lokala arbetsgivare inom teknikbranschen

 

Arbetsmarknaden är något som ständigt förändras. Ny teknik och nya idéer gör att företag hela tiden måste anpassa sig, en del jobb försvinner samtidigt som man kan jobba med något som inte ens fanns för tio år sedan. Att bestämma sig för vad man vill jobba med är därför inte alltid enkelt, men en sak är säker. Framtidens jobb finns inom teknikbranschen.

Att jobba inom teknikbranschen kanske låter enformigt och tråkigt. Tänk om för det stämmer inte! Faktum är att inom branschen finns ungefär 140 olika jobb, allt från 3D-grafiker till inköpare. Anledningen till de många och olika jobben är att branschen hela tiden utvecklas. Företagen måste hela tiden hänga med i utvecklingen för att folk ska vilja köpa deras tjänster eller produkter. En stad som lyckas väldigt bra inom det området är Skellefteå!

Skellefteå betraktas i många sammanhang som en teknikstad, och här finns många stora företag, ett par till och med världsledande inom sitt område. Alimaks hissar finns över hela världen, likaså Brokks maskiner Det tycker vi på PreOption är otroligt häftigt och vill fortsätta vara med att utveckla Skellefteå och deras företag.

 
teknikAlbin Mannberg