PreOption AB - Ett steg i rätt riktning

 
F842A860-9904-422B-AEC6-3C7981556E51.jpeg

Efter 3 år på The Great Northern i Skellefteå flyttar PreOption AB till Kanalgatan 77, Scandic-huset-ish. Anledningen till flytten hör ihop med expanderingen som sker senare i höst.

Image.jpg

Här finns stora möteslokaler, god service, ett flertal företag, massor med potentiella samarbetspartners och framförallt: kontor. Med 4 väggar, en dator, kaffe och en högtalartelefon beger vi oss in i en period med marknadsundersökningar, nya kontakter och kunder, säljmöten, siffror och statistik, datasystem och långa dagar.

Det kanske inte låter allt för spännande, men det är helt nya farvatten för PreOption AB, som givetvis ser nästa steg, som ett steg i rätt riktning!

Har du vägarna förbi, vill ta ett möte eller diskutera framtidens kompetensförsörjning? Kontakta oss här.


Vad är PreOption?
PreOption.se är en digital samlingsplats med lokala arbetsgivare och jobb. Syftet är att göra det enklare för personer att hitta nya arbetsgivare och jobbmöjligheter. Vi tror att bredare kunskap om stadens arbetsgivare gynnar alla i samhället. Genom att samla alla arbetsgivare på en gemensam plattform kan du som potentiell kandidat inte bara enkelt hitta företag att jobba på. Du kan även enkelt få mer kunskap om vilka företag som finns i din stad, vilka aktuella jobb de har ute och vilka värderingar de står för.


 
Albin Mannberg