Medflyttarservice - Bakgrund.png

Skellefteå

En av de största fördelarna med Skellefteå är att människor hinner mer utan att behöva skruva upp tempot. Mångsidigheten och de korta avstånden får helt enkelt tillvaron att lättare gå ihop. Här finns förutsättningarna att leva tryggt och samtidigt utforska nya drömmar. Livskraften hämtar vi från ett stort utbud av möjligheter. Både vad gäller karriären, familjeliv och det du tycker om att göra på fritiden. För att inte tala livsmiljön, med social trygghet och prisvärda bostäder.

 

Medflyttarservice

Har din sambo fått jobb hos ett av våra medlemsföretag?
Grattis - då är du välkommen till vårt nätverk. Medflyttarservice är till för dig som flyttat till Skellefteå genom en respektive. Fyll i infon nedan och följ stegen därefter så får flera företag nys om dig och din kompetens.

http://
 
logo (2).png

Wikan Personal är partner till Medflyttarservice Skellefteå.

Här får du gratis hjälp med CV och andra ansökningshandlingar, samt så hjälper de dig mer än gärna att hitta jobb via de.

Jag vill *
 
black-transparent-860241-2968648.png
 

Nätverk

 
 

I Skellefteå arbetar vi mycket genom nätverkande. Nedan har vi listat ett flertal av de. Markera ett som verkar intressant för dig så kontaktas du fortast möjligt av respektive ansvarig.

 
Välj