mall - bizview sajt.png

Bizview Systems

Bizview grundades 2001 med målet att ge användare makt att själva kunna skapa egna fantastiska lösningar utan att vara beroende av IT eller dyra konsulter. Genom att efterlikna Excel så kan användare i BizView skapa allt från enkla till mycket avancerade webbaserade formulär och rapporter baserat på många olika datakällor och BizView Datastore. Idag är Bizview Systems en av de ledande leverantörerna av systemstöd för prognostisering, budgetering och rapportering i Norden. Vi har över 1000 företag som använder våra lösningar.

bizview-systems-ab-69048049-1461064916343.jpeg

Bizview är en liten men växande organisation med korta vägar till beslut där du kan lära dig nya saker och utvecklas. Vi tror också att du kan lära oss många nya saker! Hos oss arbetar du i en kreativ och omväxlande miljö med många olika roller i organisationen; konsulter, säljare, utvecklare, support, dokumentation mm.

Snabb fakta (Skellefteå)

På Bizview Systems i Skellefteå arbetar vi i ett professionellt team med programvaruutveckling för en världsmarknad. Vår mjukvara BizView är en paketerad programvara med kontinuerligt nya förbättrade versioner. Förutom mjukvaruutveckling hanterar vi all drift av vår molnlösning BizView365 samt all support och dokumentation. Det innebär att vi varje dag har nya utmaningar där kontakt sker med kunder, partners och konsulter.

Vi arbetar som ett team men med olika ansvarsområden och arbetsuppgifter. Eftersom vi är ett relativt litet team så är vägen kort mellan idé och genomförande.Hos oss har du möjlighet att utvecklas, såväl självständigt som i grupp. Du får även arbeta med den allra senaste teknologin.

Vi arbetar i nya mysiga lokaler mitt i centrala Skellefteå (Södra Järnvägsgatan 50) med kort avstånd till buss, centrum, träningsanläggningar, etc. Varje dag inleds med frukost där vi går igenom vad som händer och vad som är fokus för dagen och veckan. Under veckan lunchtränar vi ofta och varje torsdag har vi gemensam lunch. Vi har även afterwork, firar nya releaser och kick-off-resor utomlands så gott som årligen.

dalakraft_bg_intervju-e1521125919406.jpg

 

Lediga jobb

 

 

Läs mer på vår hemsida